Beboerinfo

Hos Damgaard Ejendomme ønsker vi at gøre udlejningsprocessen så nem for dig, som overhovedet mulig. Derfor har vi samlet en række forskellige informationer, som kan være nyttige for dig som lejer eller kommende lejer. Samtidig kan du benytte dig heraf, hvis der skulle opstå spørgsmål før, under eller efter ind- og udflytning. Ligeledes kan du finde oplysninger om, hvordan de enkelte processer foregår samt vejledninger og regler, så du er sikret den bedst mulige oplevelse fra start til slut.

  • depositum
  • indflytning
  • opsigelse
  • udflytning
  • antenne/ parabol

Tæt dialog

For at opfylde dine boligønsker i forhold til lejemålets type, størrelse og funktion, lægger vi stor vægt på en tæt dialog med den enkelte lejer. Det betyder, at vi i fællesskab finder den optimale løsning i valget af dit lejemål, så du er sikret en tryg base eller de optimale rammer for et arbejdsmiljø alt efter, hvilket lejemål du søger. Ved udlejning af erhverv indretter vi gerne det enkelte lejemål, hvilket sikrer dig et optimalt arbejdsmiljø og plads til både fokuseret arbejde og fællesmøder. Ligeledes står vi til rådighed med vejledning i forbindelse med ombygning, hvilket giver dig mulighed for at sætte et personligt præg på lejemålet, så det møder dine behov.

I relation hertil er kvalitet et væsentligt aspekt af vores virke, hvilket afspejles i udførelsen af arbejdet på tværs af alle vores funktioner samt valget af materialer i vores større og mindre byggeprojekter. Derudover er troværdighed og menneskelig service essentielle faktorer, da vi i vores daglige arbejde med kunder og samarbejdspartnere bestræber os på at yde den bedst mulige service, så vi hurtigt og effektivt kan løse
en bred vifte af opgaver.

Find os her

Fra vores udlejningskontor i den gamle politistation i Skanderborg midtby varetager vi udlejning, administration og projektudvikling, og det er også her, du kan henvende dig i forhold til afhentning og indlevering af dokumenter. Derudover har vi egen tømrer og VVS´er ansat, som udfører reparationer og står klar, hvis uheldet er ude, hvorfor skader uanset karakter skal meldes til kontoret. Med alle funktioner samlet et sted er vi yderst fleksible, hvilket betyder, vi kan agere med kort varsel, og du er sikret en ekstra tryghed i hverdagen.

Vores dygtige medarbejdere udfører opgaver af enhver art og størrelse, og fordi vi selv varetager den daglige drift og vedligeholdelse af ejendommene, er erhvervs- såvel som boliglejere sikret en effektiv ejendomsdrift og et højt serviceniveau. Har du yderligere spørgsmål til indflytning eller udflytning, eller mener du, der er et punkt, vi har overset, er du velkommen til at kontakte os via nedenstående information.

Damgaard Ejendomme udlejningskontor
Adresse: Adelgade 38, 8660 Skanderborg
Tlf.: 40 29 30 20
Mail: fd@damgaardejendomme.dk

Åbningstider for telefon og ekspedition
Mandag: 9.00-12.00
Tirsdag: 9.00-12.00
Onsdag: 9.00-12.00
Torsdag: 9.00-12.00
Fredag: Lukket