Erhvervslejemål Skanderborg

Hos Damgaard Ejendomme tilbyder vi udlejning af erhvervslokaler til stort set alle virksomheder og organisationer.  Blandt vores erhvervslejemål, finder du butikslokaler, kontorlokaler og kontorhoteller samt lagerhaller og mange andre erhvervslokaler til leje. Disse erhvervslejemål spænder vidt og bredt i størrelse og funktion, hvorfor du, alt efter dine behov, kan finde det erhvervslejemål i Skanderborg, som er den optimale løsning for dig og din virksomhed.

Med vores attraktive erhvervslejemål i Skanderborg centrum får du let adgang til en spændende by i rivende udvikling, hvor kultur og foreningsliv blomstrer, og du er tæt på Danmarks største byer. Ligeledes er vores erhvervslokaler til leje placeret i kort afstand til skov og natur, så du får en optimal lokation af dit erhvervslejemål i Skanderborg og på bedste vis kan udnytte byens mange muligheder og herigennem skabe vækst for din virksomhed.

Erhvervslejemål i Skanderborg til ethvert behov

Uanset dine behov til et erhvervslejemål i Skanderborg, har vi hos Damgaard Ejendomme en bred vifte af erhvervslejemål i Skanderborg. Vi tilbyder en bred vifte lige fra kontorer og butikslokaler til lagerhaller, hvilket giver dig rig mulighed for at finde det lejemål, som afspejler din virksomhed. Ønsker du at sætte et personligt præg på dit erhvervslejemål i  Skanderborg, indretter vi gerne det enkelte erhvervslejemål, således du alt afhængigt af de ønskede faciliteter er sikret de optimale rammer.

Ligeledes står vi til rådighed, hvis du ønsker vejledning i forhold til ombygning og indretning, så dit erhvervslejemål Skanderborg udstråler professionalisme og virker indbydende for dine medarbejdere såvel som kunder og andre besøgende. Vi har både en tømrer og VVS´er ansat, og i samarbejde med lokale håndværkere sikrer vi rammerne omkring din virksomhed, hvilket giver dig mulighed for blot at fokusere på dit foretagende. Dermed slipper du og dine medarbejdere for bekymringer og skal kun sørge for flytningen af interiør for et fuldendt erhvervslejemål Skanderborg.

Erhvervslokaler til leje i Skanderborg midtby

Med undtagelse af Ry Erhvervscenter og Ry Væksthus, som er et attraktivt lejemål med mulighed for kontor, kontorhoteller og butik, er alle vores erhvervslejemål lokaliseret i Skanderborg centrum, hvilket er en attraktiv placering uanset din virksomheds størrelse og type. Beliggenheden af vores erhvervslejemål i Skanderborg placerer dig tæt på by og natur, og samtidig er du ikke langt fra motorvejsnettet. Denne centrale placering af vores erhvervslokaler til leje i det midtjyske er en praktisk indflydelse i hverdagen, da den giver dig og dine medarbejdere let adgang til arbejdspladsen og samtidig er optimal i forhold til besøg samt distribution. Vores attraktive erhvervslokaler til leje er desuden af høj kvalitet og alle renoverede og nymalede, således du er sikret en nem og hurtig indflytning og let kan skabe et optimalt arbejdsmiljø i dit erhvervslejemål i Skanderborg. Det arkitektoniske udtryk og kvaliteten af lokalerne danner rammerne for at skabe det ønskede miljø, der giver de bedst mulige resultater for dig og din virksomhed.

Hos Damgaard Ejendomme har vi et stort udvalg af erhvervslejemål i Skanderborg, hvorfor der også findes et, som dækker dine behov. I menuen herover kan du se nærmere på vores erhvervslejemål i Skanderborg og læse mere samt se billeder af hvert enkelt lejemål. Er du i tvivl eller ønsker hjælp, står vi til rådighed på tlf. 40 29 30 20 eller mail fd@damgaardejendomme.dk med vejledning om valg af erhvervslejemål og svarer på spørgsmål i relation hertil. Vi ser frem til at høre fra dig og glæder os til at hjælpe.

Lager til leje Skanderborg

Udover kontorer og butikslokaler tilbyder vi hos Damgaard Ejendomme også lager til leje i Skanderborg. Disse faciliteter rummer både lager og kontorer, hvilket sikrer dig store arealer til dine produkter og ligeledes de optimale rammer for dine medarbejdere. Hermed får du alle dine vigtigste funktioner samlet et sted, således du og dine medarbejdere kan udføre jeres arbejde på bedste vis.

Med vores store udvalg af erhvervslejemål, kan du med fordel anvende et lagerlokale til leje som produktionshaller og produktionslokaler alt efter din virksomheds funktion og behov, så du er sikret de optimale rammer. For et funktionelt lager er flowet, opbygningen og opsætningen altafgørende, så du hurtigt og let kan få adgang til dine varer og på bedst mulig vis betjene dine kunder. Dette gælder, hvad end du ønsker et pluklager, højlager eller QC-lager, og så er det yderst vigtigt, at den interne logistik og struktur i dit lager til leje Skanderborg passer fra dag et.

Velplacerede produktionslokaler til leje

Vores produktionslokaler og lagerhaller til leje er centralt placerede i Skanderborg, hvilket giver dig optimale muligheder i forhold til transport og logistik. Med kort afstand til motorvejsnettet er du og dine medarbejde med et lagerlokale til leje sikret let adgang til arbejdspladsen. Og hvad end du importerer eller eksporterer lokalt, internationalt eller globalt, kan du inden for korte afstande nå både luft-, vand-, tog og lastbilstransport. Ligeledes er lokationen i Skanderborg centrum et fordelagtigt aspekt både i forhold til erhverv og netværk, men giver også mulighed for at opleve og tage del i det sprudlende byliv.

Med mulighed for at optimere lejemålet til dine behov, tilbyder vi gerne hjælp til indretning, og ligeledes står vi med vores egen tømrer og VVS´er til rådighed i forhold til ombygning heraf. Med vores rummelige erhvervslejemål, som har højt til loftet og er isolerede og opvarmede, får du et lyst og effektivt arbejdsmiljø med kørefast betongulv og en regulær opbygning, hvilket gør det nemt at tilgå varer og gør det trygt og sikkert at færdes under disse arbejdsforhold. De tilhørende kontorer er ligeledes lyse og venlige og indbyder i høj grad til et godt arbejdsmiljø. Derudover inkluderer de udendørs arealer store parkeringsfaciliteter til medarbejdere, kunder og andre gæster, og ligeledes er der god plads til lastbiler, når disse skal pakkes og tømmes.

Find dit nye lager til leje Skanderborg

Uanset om du søger et lager til leje i Skanderborg eller produktionslokaler, har vi hos Damgaard Ejendomme den produktionshal med sammenhængende kontorer, som letter lager og logistik for din virksomhed. Med vores ekspertise og brede erfaring inden for udlejning af lager og kontor i ét finder vi i samarbejde med dig det optimale lager til leje Skanderborg, som matcher dine og dine medarbejderes behov.

Kontakt os gerne på tlf. 40 29 30 20 eller mail fd@damgaardejendomme.dk, hvis du ønsker råd til valg af lokale eller har yderligere spørgsmål til vores lagerhaller og produktionslokaler til leje. Du kan også se nærmere på vores portefølje herunder og læse mere om det enkelte lager til leje i Skanderborg. Vi glæder os til at høre fra dig.