Ledige lejemål

Blandt de 30.000 m2 som vi ejer og administrerer, findes en lang række attraktive, ledige lejemål, som passer til ethvert behov, uanset om du søger lejemål til privat eller erhverv. Vi udlejer alt fra lejeboliger, lager og logistik, kontorfællesskaber og kontorer, til butikslokaler og andre erhvervslokaler, hvilket giver dig rig mulighed for at finde netop det, som matcher dine ønsker i forhold til type, størrelse og visuelle udtryk.

Vores ledige lejemål er alle moderne, lyse lejligheder og lokaler, som med respekt for de oprindelige detaljer og den omkringliggende bygningsmasse er renoveret og opført, så du er sikret funktionelle løsninger og et moderne udtryk.

Endvidere får du med den gode rumfordeling, energirigtige løsninger og lækre materialer et tidssvarende lejemål, som sikrer et optimalt miljø, hvad end du arbejder eller bor heri. Ligeledes giver det levende nærmiljø og byens mange muligheder et lejemål med de bekvemmeligheder, som gør plads til det vigtige i hverdagen. Kombinationen af et funktionelt design, midtbyens leben og let adgang til skøn natur er et helt særligt element i vores lejemål, så du får du alt, hvad Skanderborg centrum tilbyder.

Adelgade 73 / Dagmar Centret, SkanderborgBeskrivelse af lejemålAntal værelserM2Månedlig lejeAntenneAconto VandAconto varmeOpvaskerAltan/Lille have
Adelgade 73, 1 tvTotal istandsat lækker lejlighed i centrum af Skanderborg med stort lyst køkken med granit bordplade. Dejlige værelser med trægulve. Udgang til stor altan. Incl parkeringsplads.389793436400700JaAltanAnsøg
Thomas Helstedsvej 18, SkanderborgAdresseMånedlig lejeAlarmac vandac varmeFællesudgifterm2
Nyistandsat kontor i dejligt kontorfælleskab med alt inklusivThomas Helstedsvej 18Ring til Finn 4029302024Ansøg
Nyistandsat kontor i dejligt kontorfælleskab med alt inklusivThomas Helstedsvej 18Ring til Finn 4029302013Ansøg
Adelgade 73 Dagmar CentretAdresseMånedlig lejeAlarmac vandac varmeFællesudgifterm2
Lys og venligt butikslokale på 157 m2. Toilet Kælder Lager 55 m2. Oplagt til cafe eller popup butik. Kan komme ind på fordelagtige forhold da ejendommen senere skal rives ned. Ring til Finn Damgaard tlf 40293020 for flere oplysninger.Dagmar Centret 5Ring til Finn 40293020157Ansøg

Centralt placerede lejemål i Skanderborg

Fælles for alle lejemål er den attraktive beliggenhed, som giver dig rig mulighed for at tage del i det sprudlende by- og caféliv, indkøbsmuligheder og shopping samt udnytte en bred vifte af de mange kulturtilbud. Ønsker du også at opleve natur, er der ikke langt til Skanderborg Sø, og så indbyder byens mange udearealer og grønne områder til leg, bevægelse og rekreation, så du kan nyde et afbræk fra en travl hverdag.

Samtidig kan du gennem byens mange passager og stisystemer let nå skole og daginstitutioner og med byens forbedrede infrastruktur hurtigt tilgå motorvejen.

Derudover er der god mulighed for parkering, og så er banegården beliggende i kort afstand fra lejemålene. Den attraktive placering gør det let for private og erhvervsdrivende at komme til og fra de enkelte lejemål og udnytte byens mange muligheder. Kort sagt får du med vores ledige lejemål alt, hvad du har brug for inden for rækkevidde.

Lær mere om vores ledige lejemål

Med vores forskelligartede lejemål er du sikret en løsning, der passer til dine behov, eftersom vores portefølje inkluderer lejligheder til alle familietyper, økonomier og aldersgrupper samt erhvervslejemål og lokaler på tværs af en lang række brancher. Dertil er alle vores ledige lejemål nyistandsatte, så du ved indflytning er sikret høj kvalitet og et moderne udtryk, hvilket samtidig sikrer et lejemål, som lever op til ethvert håndværksmæssigt krav.

Søger du et ledigt lejemål, eller har du fundet et, du ønsker at lære mere om, kan du ovenover se en samlet liste over ledige lejemål. Her finder du information som størrelse, beliggenhed og månedlig leje, således du let kan danne dig et overblik over de ledige ejendomme og lokaler, som passer til dine behov. Ønsker du at se et eller flere af vores spændende lejemål, holder vi fremvisning efter aftale. Kontakt os på tlf. 40 29 30 30 eller mail fd@damgaardejendomme.dk og hør mere om dine muligheder for med egne øjne at opleve vores attraktive lejemål.